Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 326g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green60g195kcal14.4g29.4g0.6g7.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.5g2.5kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g125g44kcal2g8.6g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1324g875kcal62.6g82.2g29.4g20.2g
Valittu annoskoko662g438kcal31.3g41.1g14.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna331g219kcal15.7g20.6g7.4g5.1g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587