Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 488g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green90g293kcal21.6g44.2g0.9g10.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.8g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g188g66kcal3g13g0.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1986g1313kcal94g124g44.2g30.2g
Valittu annoskoko993g656kcal47g62g22.1g15.1g
Annoskoko puolitettuna497g328kcal23.5g31g11.1g7.6g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587