Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 225g241kcal52.1g0g3.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 180g240kcal15.2g31.7g3.6g9g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 270g144kcal2.9g28.7g0.3g5.1g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g9g32kcal1.6g4g2g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g7.5g24kcal0.8g3.8g0.8g0.8g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Ruokakerma 5%, Valio300g195kcal4.5g12.6g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2046g1941kcal156.8g171.2g65.6g32.2g
Valittu annoskoko1023g970kcal78.4g85.6g32.8g16.1g
Annoskoko puolitettuna512g485kcal39.2g42.8g16.4g8.1g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225087