Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 300g321kcal69.3g0g4.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 240g319kcal20.3g42.2g4.8g12g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 360g192kcal3.8g38.2g0.4g6.8g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g12g43kcal2.1g5.3g2.7g1.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g10g33kcal1g5g1g1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Ruokakerma 5%, Valio400g260kcal6g16.8g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2724g2584kcal208.4g228g87.2g43g
Valittu annoskoko1362g1292kcal104.2g114g43.6g21.5g
Annoskoko puolitettuna681g646kcal52.1g57g21.8g10.8g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225087