Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 376g402kcal86.8g0g5.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 300g400kcal25.4g52.9g6g15g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 451g240kcal4.8g47.8g0.5g8.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g15g53kcal2.7g6.6g3.3g1.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Curryjauhe (-), annos 5g13g41kcal1.3g6.3g1.3g1.3g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Ruokakerma 5%, Valio501g326kcal7.5g21g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3410g3235kcal261.4g285.4g109.2g54g
Valittu annoskoko1705g1617kcal130.7g142.7g54.6g27g
Annoskoko puolitettuna853g809kcal65.4g71.4g27.3g13.5g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225087