Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 451g483kcal104.1g0g6.8g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 361g480kcal30.4g63.5g7.2g18g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 541g288kcal5.7g57.3g0.5g10.3g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g18g64kcal3.2g8g4g1.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Curryjauhe (-), annos 5g15g49kcal1.5g7.5g1.5g1.5g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Ruokakerma 5%, Valio601g391kcal9g25.2g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4092g3882kcal313g342.4g130.8g64.6g
Valittu annoskoko2046g1941kcal156.5g171.2g65.4g32.3g
Annoskoko puolitettuna1023g970kcal78.3g85.6g32.7g16.2g
Arvot/100g100g95kcal7.6g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225087