Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 526g563kcal121.5g0g7.9g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 421g560kcal35.5g74g8.4g21g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 631g336kcal6.7g66.9g0.6g12g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g21g74kcal3.7g9.3g4.7g2.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7g26kcal0.2g5.6g0.2g0g
Curryjauhe (-), annos 5g18g57kcal1.8g8.8g1.8g1.8g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Ruokakerma 5%, Valio701g456kcal10.5g29.4g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4774g4529kcal365.4g399.4g152.8g75.4g
Valittu annoskoko2387g2264kcal182.7g199.7g76.4g37.7g
Annoskoko puolitettuna1194g1132kcal91.4g99.9g38.2g18.9g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225087