Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 676g724kcal156.2g0g10.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 541g720kcal45.6g95.2g10.8g27g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 811g432kcal8.6g86g0.8g15.4g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g27g96kcal4.8g12g6g2.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g9g33kcal0.3g7.2g0.3g0g
Curryjauhe (-), annos 5g23g73kcal2.3g11.3g2.3g2.3g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Ruokakerma 5%, Valio901g586kcal13.5g37.9g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6138g5823kcal469.8g513.8g196.4g96.8g
Valittu annoskoko3069g2911kcal234.9g256.9g98.2g48.4g
Annoskoko puolitettuna1535g1456kcal117.5g128.5g49.1g24.2g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225087