Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 75g80kcal17.3g0g1.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 60g80kcal5.1g10.6g1.2g3g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 90g48kcal1g9.5g0.1g1.7g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g3g11kcal0.5g1.3g0.7g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g2.5g8.1kcal0.2g1.2g0.2g0.2g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio100g65kcal1.5g4.2g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g646kcal52g56.8g21.6g10.6g
Valittu annoskoko341g323kcal26g28.4g10.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna170g161kcal13g14.2g5.4g2.7g
Arvot/100g100g95kcal7.6g8.3g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225087