Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 751g805kcal173.5g0g11.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 601g800kcal50.7g105.8g12g30g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 901g480kcal9.6g95.5g0.9g17.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g30g106kcal5.4g13.3g6.7g3.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g37kcal0.4g8g0.4g0g
Curryjauhe (-), annos 5g25g81kcal2.5g12.5g2.5g2.5g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Ruokakerma 5%, Valio1002g651kcal15g42.1g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6820g6470kcal522.2g570.8g218.4g107.8g
Valittu annoskoko3410g3235kcal261.1g285.4g109.2g53.9g
Annoskoko puolitettuna1705g1618kcal130.6g142.7g54.6g27g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225087