Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 474g114kcal8.6g10.4g1.4g10.9g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)132g40kcal4.4g4.8g0.4g0g
Tomaatti 135g31kcal0.8g4.7g0.4g1.9g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g300g210kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g1036kcal31.4g50g25.8g28.2g
Valittu annoskoko1125g518kcal15.7g25g12.9g14.1g
Annoskoko puolitettuna563g259kcal7.9g12.5g6.5g7.1g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521