Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4213g1014kcal76.3g92.7g12.6g96.9g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g533g144kcal6.9g25.6g0.5g9.1g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)1173g352kcal38.7g42.2g3.5g0g
Tomaatti 1200g273kcal6.7g41.4g3.6g16.8g
Oliiviöljy 93g825kcal0g0g93.3g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g2667g1867kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9210kcal276.2g443g228.4g250.6g
Valittu annoskoko10000g4605kcal138.1g221.5g114.2g125.3g
Annoskoko puolitettuna5000g2303kcal69.1g110.8g57.1g62.7g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521