Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 632g152kcal11.4g13.9g1.9g14.5g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g80g22kcal1g3.8g0.1g1.4g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)176g53kcal5.8g6.3g0.5g0g
Tomaatti 180g41kcal1g6.2g0.5g2.5g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g400g280kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g1382kcal41.2g66.2g34.2g37.6g
Valittu annoskoko1500g691kcal20.6g33.1g17.1g18.8g
Annoskoko puolitettuna750g345kcal10.3g16.6g8.6g9.4g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521