Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 790g190kcal14.3g17.4g2.4g18.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g100g27kcal1.3g4.8g0.1g1.7g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)220g66kcal7.3g7.9g0.7g0g
Tomaatti 225g51kcal1.3g7.8g0.7g3.1g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g500g350kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3750g1727kcal52g83.2g43g47g
Valittu annoskoko1875g864kcal26g41.6g21.5g23.5g
Annoskoko puolitettuna938g432kcal13g20.8g10.8g11.8g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521