Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 948g228kcal17.2g20.9g2.8g21.8g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g120g32kcal1.6g5.8g0.1g2g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)264g79kcal8.7g9.5g0.8g0g
Tomaatti 270g62kcal1.5g9.3g0.8g3.8g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g600g420kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g2072kcal62.2g99.8g51.4g56.4g
Valittu annoskoko2250g1036kcal31.1g49.9g25.7g28.2g
Annoskoko puolitettuna1125g518kcal15.6g25g12.9g14.1g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521