Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1106g266kcal20g24.3g3.3g25.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g140g38kcal1.8g6.7g0.1g2.4g
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)308g92kcal10.2g11.1g0.9g0g
Tomaatti 315g72kcal1.8g10.9g0.9g4.4g
Oliiviöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g700g490kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5250g2418kcal72.6g116.2g59.8g65.8g
Valittu annoskoko2625g1209kcal36.3g58.1g29.9g32.9g
Annoskoko puolitettuna1313g604kcal18.2g29.1g15g16.5g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521