Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1264g304kcal22.9g27.8g3.8g29.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g160g43kcal2.1g7.7g0.2g2.7g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)352g106kcal11.6g12.7g1.1g0g
Tomaatti 360g82kcal2g12.4g1.1g5g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g800g560kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g2763kcal82.8g133g68.8g75.2g
Valittu annoskoko3000g1382kcal41.4g66.5g34.4g37.6g
Annoskoko puolitettuna1500g691kcal20.7g33.3g17.2g18.8g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521