Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 158g38kcal2.9g3.5g0.5g3.6g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)44g13kcal1.5g1.6g0.1g0g
Tomaatti 45g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g100g70kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g345kcal10.8g16.8g8.4g9.2g
Valittu annoskoko375g173kcal5.4g8.4g4.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna188g86kcal2.7g4.2g2.1g2.3g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521