Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1580g380kcal28.6g34.8g4.7g36.3g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g200g54kcal2.6g9.6g0.2g3.4g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)440g132kcal14.5g15.8g1.3g0g
Tomaatti 450g103kcal2.5g15.5g1.4g6.3g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g1000g700kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7500g3454kcal103.6g166g85.8g93.8g
Valittu annoskoko3750g1727kcal51.8g83g42.9g46.9g
Annoskoko puolitettuna1875g863kcal25.9g41.5g21.5g23.5g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521