Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1896g456kcal34.3g41.7g5.7g43.6g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g240g65kcal3.1g11.5g0.2g4.1g
Valkosipuli 54g59kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)528g158kcal17.4g19g1.6g0g
Tomaatti 540g123kcal3g18.6g1.6g7.6g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g1200g840kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g4145kcal124.2g199.2g102.8g112.8g
Valittu annoskoko4500g2072kcal62.1g99.6g51.4g56.4g
Annoskoko puolitettuna2250g1036kcal31.1g49.8g25.7g28.2g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521