Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2212g532kcal40g48.7g6.6g50.9g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g280g76kcal3.6g13.4g0.3g4.8g
Valkosipuli 63g68kcal5g10.3g0.4g1.3g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)616g185kcal20.3g22.2g1.8g0g
Tomaatti 630g144kcal3.5g21.7g1.9g8.8g
Oliiviöljy 49g433kcal0g0g49g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g1400g980kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10500g4835kcal144.8g232.6g120g131.6g
Valittu annoskoko5250g2418kcal72.4g116.3g60g65.8g
Annoskoko puolitettuna2625g1209kcal36.2g58.2g30g32.9g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521