Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2528g608kcal45.8g55.6g7.6g58.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g320g86kcal4.2g15.4g0.3g5.4g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)704g211kcal23.2g25.3g2.1g0g
Tomaatti 720g164kcal4g24.8g2.2g10.1g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g1600g1120kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g5526kcal165.8g265.6g137.2g150.2g
Valittu annoskoko6000g2763kcal82.9g132.8g68.6g75.1g
Annoskoko puolitettuna3000g1382kcal41.5g66.4g34.3g37.6g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521