Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2844g684kcal51.5g62.6g8.5g65.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g360g97kcal4.7g17.3g0.4g6.1g
Valkosipuli 81g88kcal6.4g13.2g0.5g1.7g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)792g238kcal26.1g28.5g2.4g0g
Tomaatti 810g184kcal4.5g27.9g2.4g11.3g
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g1800g1260kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13500g6217kcal186.4g299g154.4g169g
Valittu annoskoko6750g3108kcal93.2g149.5g77.2g84.5g
Annoskoko puolitettuna3375g1554kcal46.6g74.8g38.6g42.3g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521