Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3160g760kcal57.2g69.5g9.5g72.7g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g400g108kcal5.2g19.2g0.4g6.8g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)880g264kcal29g31.7g2.6g0g
Tomaatti 900g205kcal5g31.1g2.7g12.6g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g2000g1400kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15000g6907kcal207g332.4g171.4g188g
Valittu annoskoko7500g3454kcal103.5g166.2g85.7g94g
Annoskoko puolitettuna3750g1727kcal51.8g83.1g42.9g47g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521