Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g200g220kcal46g0g3.6g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kaali, valkokaali500g105kcal6g17g1g10.5g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)200g50kcal2g11g0g2.8g
Kesäkurpitsa, tuore30g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2056g1208kcal112g65.4g54.6g28.6g
Valittu annoskoko1028g604kcal56g32.7g27.3g14.3g
Annoskoko puolitettuna514g302kcal28g16.4g13.7g7.2g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720