Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g300g330kcal69g0g5.4g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kaali, valkokaali750g158kcal9g25.5g1.5g15.7g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)300g75kcal3g16.5g0g4.2g
Kesäkurpitsa, tuore45g7.6kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.2g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3084g1812kcal168g98.2g81.8g42.6g
Valittu annoskoko1542g906kcal84g49.1g40.9g21.3g
Annoskoko puolitettuna771g453kcal42g24.6g20.5g10.7g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720