Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g600g660kcal137.9g0g10.8g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Kaali, valkokaali1499g316kcal18g51g3g31.5g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)600g150kcal6g33g0g8.4g
Kesäkurpitsa, tuore90g15kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6168g3624kcal335.6g196.4g164g85.4g
Valittu annoskoko3084g1812kcal167.8g98.2g82g42.7g
Annoskoko puolitettuna1542g906kcal83.9g49.1g41g21.4g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720