Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g700g770kcal160.9g0g12.6g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Kaali, valkokaali1749g369kcal21g59.5g3.5g36.7g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)700g175kcal7g38.5g0g9.8g
Kesäkurpitsa, tuore105g18kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g577kcal3.5g5.2g61.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7196g4228kcal391.6g229g191.2g99.6g
Valittu annoskoko3598g2114kcal195.8g114.5g95.6g49.8g
Annoskoko puolitettuna1799g1057kcal97.9g57.3g47.8g24.9g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720