Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g800g880kcal184g0g14.4g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Kaali, valkokaali2000g422kcal24g68g4g42g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)800g200kcal8g44g0g11.2g
Kesäkurpitsa, tuore120g20kcal0.7g3g0.5g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8228g4835kcal447.8g262g218.6g114g
Valittu annoskoko4114g2417kcal223.9g131g109.3g57g
Annoskoko puolitettuna2057g1209kcal112g65.5g54.7g28.5g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720