Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g1000g1100kcal229.9g0g18g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.3g
Kaali, valkokaali2499g527kcal30g85g5g52.5g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1000g250kcal10g55g0g14g
Kesäkurpitsa, tuore150g26kcal0.9g3.7g0.6g1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g825kcal5g7.5g87.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10280g6040kcal559.6g327.4g273.2g142.4g
Valittu annoskoko5140g3020kcal279.8g163.7g136.6g71.2g
Annoskoko puolitettuna2570g1510kcal139.9g81.9g68.3g35.6g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720