Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali999g211kcal12g34g2g21g
Lihaliemi laimennettu 67g13kcal0g2g0.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 400g885kcal69.9g0g67.9g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g20g70kcal0.3g17.8g0g0g
Voi 47g338kcal0.6g0.2g37.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3064g3033kcal165.6g108g216.4g42g
Valittu annoskoko1532g1517kcal82.8g54g108.2g21g
Annoskoko puolitettuna766g758kcal41.4g27g54.1g10.5g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893