Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1249g264kcal15g42.5g2.5g26.2g
Lihaliemi laimennettu 83g16kcal0g2.5g0.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 500g1106kcal87.4g0g84.9g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g25g87kcal0.4g22.2g0g0g
Voi 58g423kcal0.7g0.2g47.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3830g3791kcal207g134.8g270.6g52.4g
Valittu annoskoko1915g1896kcal103.5g67.4g135.3g26.2g
Annoskoko puolitettuna958g948kcal51.8g33.7g67.7g13.1g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893