Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1749g369kcal21g59.4g3.5g36.7g
Lihaliemi laimennettu 117g22kcal0g3.5g0.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 699g1549kcal122.4g0g118.9g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g35g122kcal0.6g31.1g0g0g
Voi 82g592kcal1g0.3g66.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5362g5308kcal290g188.6g378.8g73.4g
Valittu annoskoko2681g2654kcal145g94.3g189.4g36.7g
Annoskoko puolitettuna1341g1327kcal72.5g47.2g94.7g18.4g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893