Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1998g422kcal24g67.9g4g42g
Lihaliemi laimennettu 133g25kcal0g4g0.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 799g1770kcal139.9g0g135.9g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g40g140kcal0.7g35.6g0g0g
Voi 93g677kcal1.1g0.4g75.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6128g6066kcal331.4g215.8g433g84g
Valittu annoskoko3064g3033kcal165.7g107.9g216.5g42g
Annoskoko puolitettuna1532g1517kcal82.9g54g108.3g21g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893