Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2248g474kcal27g76.4g4.5g47.2g
Lihaliemi laimennettu 150g28kcal0g4.5g0.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 899g1991kcal157.4g0g152.9g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g45g157kcal0.8g40g0g0g
Voi 105g761kcal1.2g0.4g85.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6894g6824kcal372.8g242.6g487.2g94.4g
Valittu annoskoko3447g3412kcal186.4g121.3g243.6g47.2g
Annoskoko puolitettuna1724g1706kcal93.2g60.7g121.8g23.6g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893