Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.2g
Lihaliemi laimennettu 17g3.1kcal0g0.5g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g5g18kcal0.1g4.4g0g0g
Voi 12g85kcal0.1g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana766g758kcal41.4g26.8g54.2g10.4g
Valittu annoskoko383g379kcal20.7g13.4g27.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna192g190kcal10.4g6.7g13.6g2.6g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893