Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2498g527kcal30g84.9g5g52.5g
Lihaliemi laimennettu 167g32kcal0g5g1g0g
Jauheliha, sika-nauta 999g2213kcal174.8g0g169.9g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g50g175kcal0.8g44.5g0g0g
Voi 117g846kcal1.4g0.5g94.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7660g7583kcal414g269.8g541.4g105g
Valittu annoskoko3830g3791kcal207g134.9g270.7g52.5g
Annoskoko puolitettuna1915g1896kcal103.5g67.5g135.4g26.3g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893