Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3000g633kcal36g102g6g63g
Lihaliemi laimennettu 200g38kcal0g6g1.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g60g210kcal1g53.4g0g0g
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9200g9107kcal497.4g324g650g126g
Valittu annoskoko4600g4554kcal248.7g162g325g63g
Annoskoko puolitettuna2300g2277kcal124.4g81g162.5g31.5g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893