Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali500g105kcal6g17g1g10.5g
Lihaliemi laimennettu 33g6.3kcal0g1g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g10g35kcal0.2g8.9g0g0g
Voi 23g169kcal0.3g0.1g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1532g1517kcal83g54g108.4g21g
Valittu annoskoko766g758kcal41.5g27g54.2g10.5g
Annoskoko puolitettuna383g379kcal20.8g13.5g27.1g5.3g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893