Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka480g658kcal105.6g9.1g28.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu204g257kcal22.4g0.6g18.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Rice Dream, riisimaito720g338kcal0.7g67.7g7.2g0.7g
Täysjyväriisi. Risella.264g924kcal18.5g187.4g8.7g15.8g
Parsakaali, tuore, 257g294g88kcal13.5g5.9g0.9g4.7g
Punajuuri keitetty, annos 100g294g124kcal0g27.6g0.3g7.3g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g240g298kcal7.2g61.4g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5508g5827kcal342g742.4g168.4g65.2g
Valittu annoskoko2754g2913kcal171g371.2g84.2g32.6g
Annoskoko puolitettuna1377g1457kcal85.5g185.6g42.1g16.3g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557