Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka560g767kcal123.2g10.6g33.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu238g300kcal26.2g0.7g21.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g189kcal0g0g21g0g
Rice Dream, riisimaito840g395kcal0.8g79g8.4g0.8g
Täysjyväriisi. Risella.308g1078kcal21.6g218.7g10.2g18.5g
Parsakaali, tuore, 257g343g103kcal15.8g6.9g1g5.5g
Punajuuri keitetty, annos 100g343g144kcal0g32.2g0.3g8.6g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g280g347kcal8.4g71.7g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6426g6798kcal399.2g866.4g196.4g76.4g
Valittu annoskoko3213g3399kcal199.6g433.2g98.2g38.2g
Annoskoko puolitettuna1607g1700kcal99.8g216.6g49.1g19.1g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557