Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka640g877kcal140.8g12.2g38.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu272g343kcal29.9g0.8g24.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g216kcal0g0g24g0g
Rice Dream, riisimaito960g451kcal1g90.2g9.6g1g
Täysjyväriisi. Risella.352g1232kcal24.6g249.9g11.6g21.1g
Parsakaali, tuore, 257g392g118kcal18g7.8g1.2g6.3g
Punajuuri keitetty, annos 100g392g165kcal0g36.8g0.4g9.8g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g320g397kcal9.6g81.9g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g7769kcal456.2g990g224.4g87.2g
Valittu annoskoko3672g3885kcal228.1g495g112.2g43.6g
Annoskoko puolitettuna1836g1942kcal114.1g247.5g56.1g21.8g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557