Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka720g986kcal158.4g13.7g43.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu306g386kcal33.7g0.9g27.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g243kcal0g0g27g0g
Rice Dream, riisimaito1080g508kcal1.1g101.5g10.8g1.1g
Täysjyväriisi. Risella.396g1386kcal27.7g281.2g13.1g23.8g
Parsakaali, tuore, 257g441g132kcal20.3g8.8g1.3g7.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g441g186kcal0g41.5g0.4g11g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g360g446kcal10.8g92.2g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8262g8740kcal513.4g1114.2g252.4g98.2g
Valittu annoskoko4131g4370kcal256.7g557.1g126.2g49.1g
Annoskoko puolitettuna2066g2185kcal128.4g278.6g63.1g24.6g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557