Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka80g110kcal17.6g1.5g4.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Rice Dream, riisimaito120g56kcal0.1g11.3g1.2g0.1g
Täysjyväriisi. Risella.44g154kcal3.1g31.2g1.5g2.6g
Parsakaali, tuore, 257g49g15kcal2.3g1g0.1g0.8g
Punajuuri keitetty, annos 100g49g21kcal0g4.6g0g1.2g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g40g50kcal1.2g10.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana918g971kcal57g123.6g28g10.8g
Valittu annoskoko459g486kcal28.5g61.8g14g5.4g
Annoskoko puolitettuna230g243kcal14.3g30.9g7g2.7g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557