Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka800g1096kcal176g15.2g48g0g
Kananmuna kuorineen punnittu340g428kcal37.4g1g30.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Rice Dream, riisimaito1200g564kcal1.2g112.8g12g1.2g
Täysjyväriisi. Risella.440g1540kcal30.8g312.4g14.5g26.4g
Parsakaali, tuore, 257g490g147kcal22.5g9.8g1.5g7.8g
Punajuuri keitetty, annos 100g490g206kcal0g46.1g0.5g12.2g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g400g496kcal12g102.4g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9180g9711kcal570.2g1237.8g280.6g108.8g
Valittu annoskoko4590g4856kcal285.1g618.9g140.3g54.4g
Annoskoko puolitettuna2295g2428kcal142.6g309.5g70.2g27.2g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227557