Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 467g1496kcal124.9g0g111.7g0g
Maissi jyvät 533g767kcal15g136.5g12.8g19.7g
Kesäkurpitsa200g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g100g280kcal19g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g5153kcal319.4g283g295.4g42.2g
Valittu annoskoko1300g2576kcal159.7g141.5g147.7g21.1g
Annoskoko puolitettuna650g1288kcal79.9g70.8g73.9g10.6g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227729