Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 817g2618kcal218.6g0g195.5g0g
Maissi jyvät 933g1342kcal26.2g238.9g22.4g34.5g
Kesäkurpitsa350g60kcal1.4g8.8g2.1g2.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g175g490kcal33.3g0.1g38.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4550g9017kcal559g495.6g517g74g
Valittu annoskoko2275g4509kcal279.5g247.8g258.5g37g
Annoskoko puolitettuna1138g2254kcal139.8g123.9g129.3g18.5g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227729