Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1050g3365kcal281.1g0g251.4g0g
Maissi jyvät 1200g1725kcal33.7g307.2g28.8g44.4g
Kesäkurpitsa450g77kcal1.8g11.3g2.7g3.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g225g630kcal42.8g0.1g49.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5850g11593kcal718.8g637.2g664.8g95.2g
Valittu annoskoko2925g5797kcal359.4g318.6g332.4g47.6g
Annoskoko puolitettuna1463g2898kcal179.7g159.3g166.2g23.8g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227729