Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 117g374kcal31.2g0g27.9g0g
Maissi jyvät 133g192kcal3.7g34.1g3.2g4.9g
Kesäkurpitsa50g8.5kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g1288kcal79.8g70.8g73.8g10.6g
Valittu annoskoko325g644kcal39.9g35.4g36.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna163g322kcal20g17.7g18.5g2.7g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227729