Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1167g3739kcal312.3g0g279.3g0g
Maissi jyvät 1333g1916kcal37.5g341.3g32g49.3g
Kesäkurpitsa500g85kcal2g12.5g3g3.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250g700kcal47.5g0.1g55g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6500g12881kcal798.6g707.8g738.6g105.6g
Valittu annoskoko3250g6441kcal399.3g353.9g369.3g52.8g
Annoskoko puolitettuna1625g3220kcal199.7g177g184.7g26.4g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227729